Izjemne ideje zaiskrijo prihodnost

Novi Audi e-tron GT je povsem električen in v celoti zgrajen v obratu Böllinger Höfe. Vozilo združuje v prihodnost usmerjene tehnologije in visoke Audijeve standarde. Postal je simbol jutrišnje vrhunske zmogljivosti.

Audi RS e-tron GT

 

Blank_trans
Audi RS e-tron GT

Spoznajte novi Audi RS e-tron GT

Povsem električni Audi RS e-tron GT naznanja novo dobo znamke štirih krogov. Odkrijte več o napredni zmogljivosti našega vrhunskega športnika.

Odkrijte več
Blank_trans
Audi e-tron GT

Spoznajte novi Audi e-tron GT quattro

Povsem novi Audi e-tron GT quattro v sebi združuje osupljiv design in elektrificirano vozno dinamiko.

Več informacij
Audi Q4 e-tron

Praznovanje napredka

 

Novi Audi Q4 e-tron in Audi Q4 Sportback e-tron. Polno električna prestižna mobilnost v svoji najbolj dinamični obliki - modeli Q4 Audi pišejo naslednje poglavje na naši poti v prihodnost.

210331_Pisa_1920x1920
210331_Pisa_1920x1920

Podoživite svetovno premiero

Praznovanje napredka - s povsem električnima modeloma Audi Q4 e-tron in Q4 e-tron Sportback na potovanju v prihodnost električne mobilnosti.

Preberite več
Blank_trans
Anna Gasser

Brez strahu in omejitev

Vrhunska deskarka na snegu Anna Gasser je neustavljiva. V intervjuju smo se z njo pogovarjali o njeni neustrašnosti in prizadevanjih, da bi postala še boljša.

Preberite več
Blank_trans
Audi Q4 e-tron

Spoznajte Audi Q4 e-tron

Izoblikoval ga je napredek – novi Audi Q4 e-tron združuje dinamično oblikovanje z vsakodnevno praktičnostjo. Doživite povsem električno premijsko mobilnost z novim Audijem Q4 e-tron.

Odkrijte več
Blank_trans
Audi Q4 Sportback e-tron

Spoznajte Audi Q4 Sportback e-tron

Novi Audi Q4 Sportback e-tron – napredno oblikovanje, ki razkriva novo dobo mobilnosti. Doživite inovativnost in dinamičnost povsem električne premijske mobilnosti.

Odkrijte več

 

 

 

 

Preberite več zgodb

 

 

"
Za nas se prednost v tehniki začne v glavi. Vsak zaposleni pri znamki Audi doživlja napredek na svojem strokovnem področju, ki opredeljuje mobilnost prihodnosti. Vsak njihov korak na tej poti oblikuje napredno razmišljanje: razmišljamo o prihodnosti.
"

Hildegard Wortmann – članica uprave Audi, odgovorna za prodajo in marketing

AudiLab Slovenija novičnik na tablici ali telefonu
Prijavite se na AudLab Slovenja novičnik

Novičnik

AudiLab Slovenija

Enkrat mesečno iz naše online revije AudiLab Slovenija pripravljamo izbor zanimivih člankov o inovacijah, e-mobilnosti, trajnostnem razvoju, doživetjih, življenjskem slogu, Audi športu in posebnih ponudbah iz našega prodajnega programa. Naročite ga v svoj e-nabiralnik.

Naročam novičnik