Domov > IAA Mobility 2021

Audi na avtosalonu IAA MOBILITY 2021

 

Audi oblikuje mobilnost – današnjo in prihodnjo. Obiščite nas na avtosalonu IAA MOBILITY med 7. in 12. septembrom v Münchnu in od bližje spoznajte svet znamke Audi. Obiskovalce čakajo zanimivi pogovori o ključnih vprašanjih mobilnosti našega časa in vznemirljive premiere vozil znamke Audi. Pridružite se nam, bodisi osebno v Hiši napredka v središču Münchna ali virtualno na progress.audi.

Javna premiera konceptnega vozila Audi grandsphere

Konceptno vozilo Audi grandsphere je svetovno premiero doživelo na praznovanju napredka 2. septembra. Svoj najnovejši konceptni avtomobil bo Audi v živo predstavil tudi obiskovalcem Hiše napredka na avtosalonu IAA MOBILITY 2021.

Audi_grandsphere_1920x1080_clean

Prikazano je konceptno vozilo in ni dostopno kot serijski model.

Konceptno vozilo Audi grandsphere

Najnovejši konceptni avtomobil znamke Audi prikazuje prihodnost avtonomne vožnje, ki ljudi postavlja v središče. Konceptno vozilo Audi grandsphere potnikom ponuja prilagodljiv svet doživetij za vsa čutila, ki vključuje prvovrstno udobje in nadzor vozila s tehnologijo sledenja očesu in prepoznavanja kretenj.

Preberite več

INTERVJU Z GAELOM

Blank_trans

Vizija: prihodnost

Konceptno vozilo Audi grandsphere je več kot avtomobil in pri tem ni osamljen. Je del družine konceptnih vozil, s katerimi želi Audi na novo oblikovati prihodnost mobilnosti.

Prikazano je konceptno vozilo in ni dostopno kot serijski model.

Odkrijte več
Blank_trans

Prihodnost, danes

Audi prevzema svoj del odgovornosti skrbi za okolje. Naš cilj je narediti povsem električna vozila, ki ustrezajo vsakodnevnemu življenju ljudi. Audi Q4 e-tron in Audi Q4 Sportback e-tron sta najnovejši primer navdušujoče funkcionalnosti in vsakdanje praktičnosti. Za vsakogar, ki ga žene napredek.

Odkrijte več
Blank_trans

Elektrificiran GT

Osupljiv športni avtomobil Gran Turismo, primeren za dolga potovanja in vsakodnevne vožnje. Povsem električna Audi RS e-tron GT in Audi e-tron GT quattro tlakujeta pot Audijevi električni prihodnosti. S prefinjeno opremo, digitalnimi rešitvami, inovativno svetlobno tehnologijo – zasnova, polna čustev.

Odkrijte več