Domov > Konceptna vozila

Prikaz prihodnosti z znamko Audi

 

Audi se od nekdaj ukvarja z vprašanji prihodnosti mobilnosti. Odgovore dajejo navdihujoča konceptna vozila in študije, ki vedno znova udejanjajo tehnološke možnosti, pionirske inovacije in vznemirljiv design.

Svetovna premiera konceptnega vozila Audi grandsphere

Avtomobil kot izkustvena naprava in platforma za izkušnje, ki se dotika vseh čutil. Vizija za konceptnim vozilom Audi grandsphere se je oblikovala v enoti Audi Design Center v Ingolstadtu, zato je to pravi prostor za predstavitev novega konceptnega vozila na svetovni premieri v neposrednem spletnem prenosu. Podoživite trenutek, ko so Hildegard Wortmann, članica uprave družbe Audi, Henrik Wenders, vodja marketinga znamke Audi, Marc Lichte, vodja designa v družbi Audi in dr. Christiane Zorn, vodja produktnega marketinga v družbi Audi razkrili konceptno vozilo Audi grandsphere.

 

 

Vstopate v spletni prostor Audi v angleščini.

Blank_trans

Konceptno vozilo Audi skysphere

Prvo med tremi konceptnimi vozili znamke Audi, ki prikazuje, kako lahko združena tehnologija in design odpreta nov svet izkušenj in kako pri znamki aktivno oblikujemo prihodnost premijske mobilnosti.

Prikazano je konceptno vozilo in ni dostopno kot serijski model.

Odkrijte več
Blank_trans

Konceptno vozilo Audi grandsphere

Druga sfera serije konceptnih vozil odpira vpogled v premijsko mobilnost prihodnosti v interpretaciji znamke Audi. Popolnoma obnovljena notranjost postane prostoren prostor za doživetja, ki omogoča občutek prvovrstnega bivalnega prostora.

Prikazano je konceptno vozilo in ni dostopno kot serijski model.

Preberite več

Ustvarjanje prihodnosti

 

Kako pri znamki Audi razvijamo mobilnost za prihodnost? Marc Lichte (vodja oblikovanja v AUDI AG) in Henrik Wenders (vodja znamke AUDI AG) v seriji video pogovorov odkrivata, kakšna bo premijska mobilnost v prihodnosti, kakšne izkušnje čakajo voznike in potnike v vozilih prihodnosti, ki vse bolj postajajo prostor za doživetja. Ponujata vpogled v ustvarjanje konceptnih vozil Audi skysphere, Audi grandsphere in Audi urbansphere - in vznemirljivo vizijo mobilnosti.

Prostor, poln novih priložnosti

V prvi epizodi Henrik Wenders (vodja znamke AUDI AG) in Marc Lichte (vodja oblikovanja v AUDI AG) razkrivata, kaj pomenijo imena konceptnih vozil in kakšna vizija je za tremi sferami, ki bodo preoblikovale mobilnost, kot jo poznamo danes.

 


Video je v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov.

 

 

Ikona je rojena

Horch 853 A je bila ikona svojega časa. Na njem sta Henrik Wenders in Marc Lichte zasnovala zgodbo drugega dela pogovorov o prihodnosti. Odkrivata, kakšno vlogo imata preteklost in sedanjost pri oblikovanju prihodnosti ter katere svetove mobilnosti lahko poveže konceptno vozilo Audi skysphere.

 


Video je v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov.