Domov > Konceptna vozila > Audi grandsphere

Prihodnost visokega razreda

 

S konceptnim vozilom Audi grandsphere znamka Audi kaže svojo interpretacijo limuzine prihodnosti. Drugo iz serije vizionarskih konceptnih vozil odpira vpogled v to, kako bo videti prihodnje avtomobilsko udobje prvega razreda: električno, avtonomno, intuitivno — in z veliko prostora za poglobljene izkušnje.

Svetovna premiera konceptnega vozila Audi grandsphere

Avtomobil kot izkustvena naprava in platforma za izkušnje, ki se dotika vseh čutil. Vizija za konceptnim vozilom Audi grandsphere se je oblikovala v enoti Audi Design Center v Ingolstadtu, zato je to pravi prostor za predstavitev novega konceptnega vozila na svetovni premieri v neposrednem spletnem prenosu. Podoživite trenutek, ko so Hildegard Wortmann, članica uprave družbe Audi, Henrik Wenders, vodja marketinga znamke Audi, Marc Lichte, vodja designa v družbi Audi, in dr. Christiane Zorn, vodja produktnega marketinga v družbi Audi, razkrili konceptno vozilo Audi grandsphere.

 

 

Vstopate v spletni prostor Audi v angleščini.

INTERVJU Z GAELOM

Blank_trans

Vizija: prihodnost

Konceptno vozilo Audi grandsphere je več kot avtomobil in pri tem ni osamljen. Je del družine koncpetnih vozil, s katerimi želi Audi na novo oblikovati prihodnost mobilnosti.

Odkrijte več

Prikazano je konceptno vozilo in ni dostopno kot serijski model.

Prikazane funkcije avtonomne vožnje so trenutno v razvoju, niso dostopne v serijskih modelih in delujejo le znotraj sistemskih omejitev. Vsi možni načini uporabe tehničnih sistemov in funkcij so le konceptualna možnosti ter so odvisni od zakonskih omejitev v posameznih državah.